Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Mark Wahlberg és Peter Berg a Netflixre megy. Scarlett Johansson transznemű lesz. Kész az új DOOM-film. Keri Russell a Star Wars-ban. Megvan a John Wick 3 címe.

2018. július 09. - csak Porter

180203_08_setfilmacionpelicula.jpg

Mark Wahlberg és Peter Berg a Netflix-nek is csinál egy filmet, méghozzá egy Wonderland című könyvből, amiben egy frissen szabadult magánnyomozó ismét a bostoni alvilágban találja magát.

19704147_c7ed01c960c347d18c18a25aaf0d6a6a_wm.jpg

Scarlett Johansson egy trans férfit fog alakítani az igaz történet alapján készülő Rub & Tug-ban, aki a 70'-es években masszás és bordélyházat üzemeltetett. A rendező Rupert Sanders (Páncélba zárt szellem) lesz, a forgatókönyvet pedig Gary Spinelli (Barry Seal: A beszállító) fogja írni.

doom-tribute-poster-by-dimitri9511-da1jo72_wg21.jpg

Még áprilisban jött a hír, hogy készül egy új DOOM-film, ami mostanra már le is forgott

keri-russell-pictures.jpg

Bejelentették az első új szereplőt a Star Wars Episode IX-hez, aki nem más, mint Keri Russell, akivel már a Mission: Impossible III-ban is dolgozott együtt Abrams, valamint az utóbbi években a Foglalkozásuk: amerikai (The Americans) című sorozatban remekelt. 

johnwickchapter2kep3.jpg

Keanu Reeves megerősítette, hogy a harmadik John Wick-film címe: John Wick 3: Parabellum lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr5814074499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása