Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Szépen alakul a Godzilla vs. Kong szereplőgárdája

2018. június 03. - csak Porter

godzilla-vs-king-kong-by-charlie-layton.jpg

Jövőre érkezik a 2014-es Godzilla folytatása, a Godzilla: King of the Monsters, majd egy évre rá egymásnak eresztik King Konggal. A 2020-ban mozikba kerülő filmet Adam Wingard (The Guest, Death Note) fogja rendezni, méghozzá egy nyolc tagból álló írószoba forgatókönyvéből. 

A színészeket is elkezdték gyűjteni a projecthez. Természetesen a Godzilla: King of the Monsters szereplőgárdájából visszatér Kyle Chandler, Millie Bobbie Brown, Ziyi Zhang és Van Marten, valamint épp most csatlakozott Julian Dennison (Deadpool 2) is. De a legnagyobb hír, hogy a stúdió épp a friss (és már kétszeres) Oscar-díjas Frances McDormand-dal (Három óriásplakát Ebbing határában) is folytat tárgyalásokat.

tmp_mw2zyc_8a3e23743c7347a6_fm.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1314020592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása