Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Készül a Sherlock Holmes 3.!

2018. május 12. - csak Porter

maxresdefault_107.jpg

A Warner stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy 2020. december 25-én érkezik a mozikba a Sherlock Holmes harmadik része. A 2009-es első rész hatalmas sikert hozott, köszönhetően legfőképp a második reneszánszát élő Robert Downey Jr.-nak, na meg persze Guy Ritchie egyedi stílusának. Két évre rá jött a Sherlock Holmes: Árnyjáték, ami szintén jól szerepelt, viszont azóta semmi konkrétum nem volt, hogy készülne-e a harmadik rész.

A trilógia záródarabjára természetesen visszatér Robert Downey Jr. és Jude Law, valamint sok esély van rá, hogy Rachel McAdams is újra Irene Adler bőrébe bújik. Eddig több forgatókönyv is készült, ám Chris Brancato (Hannibal-sorozat) egy újon dolgozik. Guy Ritchie rendező még sajnos nem lett megerősítve.

2p3p71wkaejunihat5xhhwb8np7.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8713882350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása