Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Meg is van, ki fejezi be a Han Solo-filmet!

2017. június 24. - csak Porter

ronhoward-ftr.jpg

Pár filmes újság már megpedzegette, hogy Ron Howardot, vagy Joe Johnstont szemelte ki a Disney a Han Solo-film forgatásának és utómunkálatainak befejezésére, miután az addig a filmen tevékenykedő Phil Lord - Christopher Miller párost kirúgták a rendezői szék(ek)ből. Végül Ron Howardra esett a választás. 

A Lord/Miller duó után ez eléggé biztonsági döntésnek tűnik, mivel a fiatal direktorok elég eredeti stílusjegyeiről híresek, míg Howard inkább egy "megbízható iparosnak" mondható. Persze a 63 éves rendező is készített már jó pár remek filmet (Apollo-13, Váltságdíj, Egy csodálatos elme, A remény bajnoka, Frost/Nixon, Hajsza a győzelemért), de leginkább a közepes filmjeiről híres.

ron-howard.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7112617187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása