Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Rendező(k) nélkül maradt a Han Solo-film!

2017. június 21. - csak Porter

mv5bmtq5otyxmtkym15bml5banbnxkftztgwnji1mjm1mti_v1_sx1500_cr0_0_1500_999_al.jpg

A Lucasfilm egy közleményt adott ki, miszerint a Han Solo filmet forgató Phil Lord és Christopher Miller rendezőpárossal való "kreatív nézeteltérések" végett már nem tagjai a stábnak. 

A Variety forrásai szerint Kathleen Kennedy producer (és a Lucasfilm fejese) túl kevés kreatív szabadságot adott a rendeződuónak, és kifogásolta a páros rendezési és a témához való viszonyulásának stílusát már az első forgatási naptól, így kirúgta őket a project élérő. 

mv5bmje2mdmxmdq2nv5bml5banbnxkftztgwotgxnzy0ote_v1_sy1000_cr0_0_1517_1000_al.jpg

Ez azért érdekes, mert a film már 5 hónapja forgott és csupán 3 hét maradt hátra. Valamint elvileg Kennedy nincs megelégedve sem a címszerepet játsszó Alden Ehrenreich és Emilia Clarke játékával sem.

Ugyan ez volt a helyzet anno a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet esetében is, amikor a filmet rendező Gareth Edwards kezéből vették ki az irányítást, más írókat és rendezőt behozva. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7512610427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása