Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan Cable és a fiatal Dumbledore személye. Jön A Galaxis őrzői 3. Guillermo Del Toro Star Warsot rendez? Forgatják a Mission: Impossible 6-ot.

2017. április 19. - csak Porter

cable-joshbrolin-deadpool2.jpeg

A sok huzavona után végül kiderült, hogy Josh Brolin (Sicario - A bérgyilkos, Everest, Ave, Cézár!) fogja alakítani Cable-t a jövőre érkező Deadpool 2-ben. 

a9e9df23-b2d5-4c68-be1f-953411c930e3.jpg

Jude Law fogja játszani a fiatal Dombledoret a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásaiban. Az ő szerepe nagyobb volumenű lesz, ugyanis a Johnny Depp által alakított Gellert Grindelwalddal fog szembeszállni. 

guardians-of-the-galaxy-wallpaper-roster-nebula.jpg

James Gunn, A Galaxis őrzői első és második részének író-rendezője a Facebookján jelentette be, hogy - nem meglepő módon - ő készíti a harmadik részt is. 

4guillermo_del_toro_monster_3.jpg

A Lucasfilm vezérigazgatója, Kathleen Kennedy Guillermo Del Toroval (Hellboy, Bíborhegy) találkozott egy esetleges Star Wars-film megrendezése kapcsán. 

tom-cruise-and-christopher-mcquarrie-in-mission-impossible-rogue-nation-2015-large-picture.jpg

Christopher McQuarrie, a Mission: Impossible 6 forgatókönyvírója és rendezője a Twitteren osztotta meg, hogy nekikezdtek a film forgatásának.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1512435303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása