Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Készül a Gotham City Sirens

2016. december 14. - csak Porter

gotham_city_sirens_d_c_dc_comics_catwoman_poison_ivy_harley_quinn_superhero_gotham_city_sirens_2048x1080.jpg

A Warner Bros. stúdió a már bejelentett képregényfilmjei (Wonder Woman, Az Igazság Ligája, The Flash, Aquaman, The Batman, Az Igazság Ligája 2, Az acélember 2, Suicide Squad - Öngyilkos osztag 2) mellett még egy filmet tető alá akar hozni, ami nem más, mint a női DC-karaktereket felvonultató Gotham City Sirens.

Természetesen a főszereplő Harley Quinn lenne, ismét Margot Robbie alakításában, mellette még feltűnne a Macskanő és Méregcsók, azaz Poison Ivy is. Ennek a képregénynek a sztorija egy olyan időben játszódik, ahol Batman már meghalt, és Gothamre Macskanő vigyáz, aki próbálja megakadályozni, hogy Quinn és Ivy rászabadítsa a pokolt a városra.

743569-first_look_at_gothams_streets_and_sirens_20090317045957107_1.jpg

A rendezésre David Ayert kérték fel, aki már a Suicide Squad - Öngyilkos osztagot is szállította, de a forgatókönyvért nem ő fog felelni (szerencsénkre?), hanem Geneva Robertson-Dworet, aki épp a Sherlock Holmes 3-on és a Tomb Raider-en dolgozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6812046925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása