Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Varázslatos lesz ez a feldolgozás: Beauty and the Beast-trailer

2016. november 16. - csak Porter

mv5bmja0mtq2nty1ml5bml5banbnxkftztgwmzayote1mdi_v1_sy1000_cr0_0_1699_1000_al.jpg

Nem kérdéses, hogy a jövő év egyik legnagyobb filmes sikere ismét a Disney stúdió nevéhez fog fűződni, ám most nem egy újabb képregényfilmre gondololok, hanem az egeres cég 1991-ben bemutatott meséjének, A szépség és a szörnyeteg filmadaptációjára.

Az előzetes alapján a film hűen fogja adaptálnia a klasszikus mesét, méghozzá varázslatos módon, olyan színészek tolmácsolásában, mint Dan Stevens, Emma Watson, Kevin Kline, Luke Evans, Josh Gad, valamint Ewan McGregor, Stanley Tucci, Emma Thompson és Ian McKellen, akik a hangjukat kölcsönzik az elvarázsolt tárgyaknak. A filmet Bill Condon rendezte, aki már a Dreamgirls és az Alkonyat: Hajnalhasadás két részével bizonyította, hogy ő a megfelelő ember erre a feladatra.
Magyar bemutató: 2017. március 23.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9611964659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása