Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Újra sci-fit készít Duncan Jones

2016. szeptember 28. - csak Porter

maxresdefault_59.jpg

Duncan Jones 2009-ben robbant be Hollywoodba, amikor hatalmas sikert ért el a Hold című, kis költségvetésű sci-fijével. Azóta rendezett egy időutazós sci-fi thrillert, a Forráskódot, és ebben az évben bukott hatalmasat a Warcraft: A kezdetek című játékadaptációval. 

Ezután visszatér a kisebb költségvetésű, eredeti produkciókhoz, és már el is kezdte előkészíteni a Mute című negyedik mozifilmjét, amit már 14 éve szeretne elkészíteni. 2046, Berlin. A bevándorlók már ellépték a várost, ahol a főszereplő az ottani alvilágba kényszerül elmerülni, hogy megtalálja szerelmét. A történet a Hold univerzumában játszódna. 

mute-header.jpg

A főszerepben Alexander Skarsgård lesz látható, mellette feltűnik még Paul Rudd és Sam Rockwell is. A forgatókönyvet maga Jones írta, Michael Robert Johnson (Sherlock Holmes, Pompeji) és Damon Peoples ötlete alapján. A forgatás jövőhéten már kezdetét is veszi.

Íme hozzá egy koncepciós kép is:

mute-concept.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7411743667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása