Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Joe Manganiello lesz Deathstroke. Michael Giacchino szerzi a Rogue One zenéjét. Benicio Del Toro a Predator ellen? Már most rekordot döntött A sötét ötven árnyalata. Cloe Grace Moretz karrierrebootot tervez.

2016. szeptember 18. - csak Porter

deathstrokejoemanganiello.jpg

Két hete írtunk róla, hogy Deathstroke is feltűnik majd valamelyik DC képregényfilmben. Geoff Johns, a DC Filmuniverzum főnöke megerősítette ezt és hozzá tette, hogy a karakter a Ben Affleck rendezésében készülő The Batmanban kap nagyobb szerepet. Emellett a Deathstroket alakító színészről is lehullt a lepel: Joe Manganiello (Magic Mike, Szabotázs).

michael-giacchino-.jpg

Alexandre Desplat helyett Michael Giacchino lesz a Rogue One zeneszerzője. 

benicio-del-toro-hd-wallpapers.jpg

Benicio Del Torot pletykálják a Shane Black által írt és rendezett The Predator főszerepére.

fifty-shades-darker.jpg

Rekordot döntött A sötét ötven árnyalata első trailere, amit eddig 112 millióan néztek meg. Viszonyításképpen az eddigi rekorder Az ébredő Erő volt 88 millióval, majd ezt váltotta a jövőre érkező A Szépség és a Szörnyeteg 91.8 millióval. 

103.jpg

Cloe Grace Moretz besokallt és elhatározásra jutott: Minden készülőfélben levő filmjéből kiszállt és elmondása szerint karrierrebootot akar csinálni, szóval sokkal jobban meg szeretné választani a filmjeit. Inkább kevesebbszer, de jobb filmekben szeretne feltünni. Moretz 19 éves, de már 57 filmben és sorozatban szerepelt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9111718279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása