Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megérkezik Deathstroke is! Warcraft 2? Elhunyt Gene Wilder. A Tiszta szívvelt az Oscarra! Davin Fincher kedvenc filmjei.

2016. szeptember 02. - csak Porter

deathstroke-2.jpg

Ben Affleck megosztott egy tesztvideót, amiben a DC egy ismert gonosztevője látható, mégpedig Deathstroke. Az internet felrobbant, elkezdődtek a találgatások, hogy vajon melyik filmben fog feltűnni. Justice Leauge? Suicide Squad 2? Vagy az önálló, Ben Affleck által készülő Batman-film?

warcraft-movie-reviews-preview.jpg

Duncan Jones még mindig bízik a Warcraft 2-ben. Valamint elmondta, hogy nem lesz rendezői változat a Warcraftból, mivel csak azokat a jeleneteket csinálták meg rendesen CGI-val, amik belekerültek a filmbe, mert az már nagyon sokba fájt volna a stúdiónak.

t-gene-wilder-obituary-2016.jpg

83 éves korában hunyt el Gene Wilder, aki olyan vígjátékokban szerepelt, mint az Amit tudni akarsz a szexről, Az ifjú Frankenstein, a Dutyi dili, vagy a Vaklárma

tiszta-szivvel-thuroczy-poszter.jpg

Szerdán döntést hozott a Magyar Oscar-díjra nevező bizottság: Till Attila Tiszta szívvel című filmjét nevezi a jövő évi Oscaron a Legjobb diegen nyelvű film kategóriájában. 

david-fincher-kedvenc-filmjei.jpg

David Fincher ezt a 26 filmet nevezte meg kedvencének. (Butch Cassidy és a Sundance kölyök, Kínai negyed, Dr. Strangelove, A Keresztapa 2, Taxisofőr, Isten hozta, Mister!, Mindhalálig zene, A nyolcadik utas: a Halál, Hátsó ablak, Zelig, Kabaré, Papírhold, A cápa, Arábiai Lawrence, Az elnök emberei, 8 és 1/2, Aranypolgár, Mennyei napok, Party zóna, Mad Max 2. – Az országúti harcos, A veszélyes élet elve, American Graffiti, Terminátor – A halálosztó, Gyalog galopp, Az ördögűző, Diploma előtt)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9011666400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása