Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Will Ferrell is elkészíti a maga Sherlock Holmes-filmjét

2016. augusztus 22. - csak Porter

17943222_step-brothers-505092e1c0ca9.jpg

Etan Cohen (Hülyék paradicsoma, Trópusi vihar) már vagy 10 éve megírta a forgatókönyvet és Will Ferrell - elolvasva a könyvet - egyből szárnyai alá vette a projectet. Először úgy volt, hogy Ferrell és Sacha Baron Cohen (Ali-G, Borat) főszereplésével készül el a film, de aztán a Warner Bros. elkészített a maga két Sherloch Holmes-filmjét Robert Downey Jr. és Jude Law főszereplésével, így egy ideig jegelték a projectet.

A Guy Ritchie rendezte Sherlock Holmeshoz már régóta nem készült el a harmadik rész, így Ferrellék tető alá akarják hozni minél előbb a maguk nyomozós hülyülésüket. Will Ferrell maradt a címszerepben, Watson doktor szerepében pedig John C. Reilly lesz látható, akivel már a Taplógázban és a Tesó-tusában is játszottak együtt. A Sherlock és Watson rendezését is Etan Cohen vállalta el, aki a tavalyi Keményítőkúra című vígjátékkal debütált direktorként.  

1338301821877_cached_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr410423996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása