Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Yoga Hosers trailer: Kevin Smithnek elment az esze

2016. május 12. - csak Porter

1401x788-000063_1674_16192_yogahosers_still1_harleyquinnsmith_lilyrosedepp_byallanamato.jpg

Ezt most így itt hagyom estére...

Kevin Smith régen olyan pompás vígjátékokkal örvendeztetett meg minket, mint a Shop-Stop 1-2, a Dogma, a Comic Strip - Képtelen képregény, vagy a Jay és Néma Bob visszavág. 2010 óta viszont sorra készíti a rosszabbnál rosszabb filmeket.

Kezdve a Bruce Willis és Tracy Morgen főszereplésével készült, fájóan nem vicces boddy-cop akció-vígjátékkal, a Két kopperrel, folytatva egy kevésbé erős horrorfilmmel, a Veszett világgal, hogy aztán egy olyan, már-már bántóan szar filmmel jelentkezzen végül, mint az Agyar.  

yoga-hosers-1.jpg

A Yoga Hosers előzetese is valami Agyar-szintű kreténséget sugall, ami biztosan sok-sok zöld elszívása után készült, beleerőszakolva egy unalmas Johnny Deppet, valamint lányukat: Lily-Rose Deppet és Harley Quinn Smitht-t.
Amerikai bemutató: 2016. július 29.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr598712394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása