Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Az idei év Holtodiglanja?: A lány a vonaton-trailer

2016. április 21. - csak Porter

96240.png

A tavalyi év egyik legnagyobb könyvsikere volt a Paula Hawkins által írt A lány a vonaton, aminek filmadaptációja nem váratott sokat magára. Sokak a könyvet egy új Holtodiglannak mondják, kérdés, hogy lesz-e akkora filmsikere, mint az említett alkotásnak.

A történet szerint egy alkohol problémákkal küzdő nő minden nap, a vonaton utazva egy férfit és egy nőt nézeget, ami egy idő után egyfajta rutinná válik számára. Ám az egyik nap a vonatról valami olyasmit lát, amit nem lett volna szabad...

Remélhetőleg Tate Taylor rendező (A segítség, Get on Up) is tud olyan maradandót alkotni, mint 2 éve Fincher. Ami biztos, hogy az alapanyag megvan hozzá. Ehhez az alapanyaghoz pedig olyan színészek asszisztálnak, mint: Emily Blunt, Justin Theroux, Luke Evans, Rebecca Ferguson, Edgar Ramírez és Lisa Kudrow. 
Amerikai bemutató: 2016. október 7.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr778650480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása