Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Stallone a Galaxis őrzői 2-ben? Előkészületben az Assassin's Creed 2. Chewbacca a Han Solo filmben. Schwarzenegger visszatérhet a Predator ellen. Cohen mégsem lesz Freddie Mercury

2016. március 14. - csak Porter

sylvester-stallone.jpg

Sylvester Stallonet látták a Galaxis őrzői 2. forgatásán egy forgatókönyvvel a kezében. Lehetséges, hogy kapott valami szerepet?

fassbender-fox-assassins-creed-movie-michael-fassbender-reveals-exciting-updates-for-assassin-s-creed-assassin-s-creed-movie-set-for-dece-png-215739.jpg

Annyira bíznak az Assassin's Creed játékadaptáció sikerében, hogy már el is kezdték a folytatás előkészületeit. Kicsit "előre isznak a medve bőrére" dolog, viszont, ha mégis nagyot fog kaszálni, akkor minél előbb be tudják majd mutatni a második részt.

han-solo-chewbacca-and-the-millennium-falcon-return-for-the-star-wars-vii-trailer-362283.jpg

A Disney stúdió főnöke megerősítette, hogy Chewbacca is szerepleni fog a Han Soloról szóló (haha!) Star Wars spinoffban, amit 2018-ban kapunk Phil Lord és Chris Miller, a 21 & 22 Jump Street író-és rendezőpárosától.

predator_dutch_billy.png

Arnold Schwarzeneggerrel fog találkozni Shane Black a napokban. Lehetséges, hogy egy kisebb (nagyobb?) szerepben fel fog tűnni a The Predatorban? 

sacha-baron-cohen-drops-out-of-planned-freddie-mercury-biopic-erica-vain.jpg

Sacha Baron Cohen egy interjúban elárulta, hogy kilépett a Freddie Mercury életéről szóló filmből - amiben ő játszotta volna el Mercuryt - mivel nézeteltérései támadtak a Queen együttes egyes tagjaival. Ők inkább Queen központú filmet szerettek volna, míg Cohen Freddiere akart koncentrálni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr548450478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása