Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan az új Thomas Crown? Jon Bernthal az Edgar Wright filmben. Aljas nyolcas figura az Alien: Covenant stábjában. Ryan Reynolds sztárparádés filmje. Rendezőcsere a Nemo kapitánynál.

2016. március 04. - csak Porter

1373556236330_cached.jpg

Az MGM stúdió Michael B. Jordant (Az erő krónikái, A megálló, Creed - Apollo fia) nézte ki az újabb Thomas Crown-ügy címszerepére. 

why-the-walking-deads-jon-bernthal-deserves-oscar-nom.jpg

Az egyre felkapottabb Jon Bernthal (A Wall Street farkasa, Harag, Sicario - A bérgyilkos) szerződött le Edgar Wright rendező (Haláli hullák hajnala, Vaskabátok, Világvége) legújabb filmjébe, a Baby Driverbe. 

damien-bichir-14.jpg

Demián Bichirrel (Aljas nyolcas) bővült az Alien: Covenant szereplőgárdája. 

ryan-reynolds-dogs-12816.jpg

Megvan Ryan Reynolds következő filmje. Egy bérgyilkos testőrét fogja alakítani a Hitman's Bodyguardban. A bérgyilkos Samuel L. Jackson játssza, míg Gary Oldman azt, akitől védeni kell Jacksont. Sajnos a forgatókönyvet az a Tom O'Connor írja, aki a Bruce Willis főszereplésével készült Tüzes bosszút is papírra vetette, de a rendezés Jeff Wadlow kezébe került, aki ugyan elrontott már egy Kick Ass 2-t, de a Sose hátrálj meg egész jó volt tőle. 

1386086277000-mangold-jackman-wolverine-mov-jy-1067.jpg

Múltkor még arról szóltak a hírek, hogy az X-Men filmek házirendezője, Bryan Singer fogja dirigálni a 20.000 Leagues Under the Sea című Nemo kapitányról szóló filmet, ám mostanra változni látszanak a dolgok. Singer elvileg csak a forgatókönyvet fogja szállítani a Fox stúdiónak, rendezőnek pedig James Mangoldot (Azonosság, A nyughatatlan, X-Men kezdetek: Farkas) szerezték meg. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr38420784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása