Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Újra visszatérünk Amityvillebe - Amityville: The Awakening trailer

2016. február 19. - csak Porter

amityville-the-awakening-post1-200914-the-dark-true-story-behind-amityville-the-awakening-jpeg-203640.jpg

Már jó pár éve leforgatták és fél éves csúszás után végül megkapjuk Franck Khalfoun (P2 - A rettegés új szintje, Maniac) rendezésében az új, napjainkba áthelyezett Amityville-sztorit, ami ebben a témában már kb. a tizenharmadik. (Nem vicc!) A szereplőgárdába viszonylag impozáns színészeket választottak: Jennifer Jason Leigh (Aljas nyolcas), Bella Thorne (Scream-sorozat), Cameron Monaghan (Gotham-sorozat) és Thomas Mann (Én, Earl és a lány, aki meg fog halni). 

A történetet már mind ismerjük, és már ezerszer lerágott csont, de azért lássuk: új család új életet kezdve beköltözik egy új házba. Később kiderül, hogy régen gyilkosságok történet itt és most az új család van a célpontban. 

Legutóbb mozifilm formájában a 2005-ös A rettegés háza készült Ryan Reynolds főszereplésével, amiben a Lutz család életét keserítette meg a titokzatos ház. Meglátják, ebből mi fog kisülni! 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr248402750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása