Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Készül a következő Fűrész-mozi

2016. február 10. - csak Porter

saw-wallpaper-saw-37325235-1920-1080.jpg

A Fűrész-filmsorozat a maga 7 részével történelmet írt a horrorfilm műfajában, hiszen ezidáig egyik horrorsorozat sem tudott annyi nézőt megmozgatni, mint ahogy ez a franchise. A potom pénzből (1.2 millió) leforgatott első rész több, mint 100 millió dolláros bevételt szerzett, valamint James Want és Leigh Whannellt is a csúcsra repítette. És ha egy üzlet beindul...

Ezután évente jött ki az újabb és újabb, véresebbnél véresebb folytatások, ám az első rész minőségét már egyikük sem tudta hozni. Végül 2010-ben a hetedik - 3D-ben készített - részével fejeződött be, miután körbeértek az elvarratlan szálak.

A Lionsgate stúdió viszont nem akar lemondani aranytojást tojó tyúkjáról, így már 2013-ban pletykáltak egy esetleges folytatásról vagy rebootról, de abból nem lett semmi. Ám most úgy tűnik, komolyan gondolják, hiszen megbízták a Josh Stolberg - Pete Goldfinger párost (Piranha 3D, Piranha 3DD), hogy készítsék el a következő rész forgatókönyvét, amire mostantól Saw: Legancy néven lehet hivatkozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr228379628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása