Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ethan Hawke is csatlakozott Luc Besson új sci-fijéhez

2015. december 10. - csak Porter

ethan-hawke-wallpapers-ethan-hawke-837071_1024_768.jpg

Luc Besson, aki rendezőként régen olyan filmekkel tette le a névjegyét, mint A nagy kékség, Nikita, a Leon, a profi vagy Az ötödik elem, majd olyan filmek írásával csorbította azt meg, mint A szállító 3., Columbiana, Elrabolva 2., Elrabolva 3. 2017-ben sci-fivel jelentkezik, méghozzá a Valériannal, ami egy tervezett új filmes franchise első része lenne.

A története annyi, hogy két ügynök (akik szerelmi viszonyban is állnak egymással) egy Alpha nevű folyamatosan növekvő városba utaznak parancsnokuk utasítására, ahol néhány embernek nem békések a szándékai. Így ez elsőre nem egy hatalmas ötlet, ám a színészek miatt mindenképpen érdekes lehet. 

A főszereplő két ügynököt Dane DeHaan (Az erő krónikája, Túl a fenyvesen) és Cara Delevingne (Papírvárosok, Suicide Squad - Öngyilkos osztag) játsszák, főnöküket Clive Owen (Az ember gyermeke, Golyózápor) alakítja, mellettük feltűnik még John Goodman és Rihanna is.

Ehhez az impozáns gárdához csatalakozott Ethan Hawke, akitől nem áll távol a sci-fi műfaja, hiszen olyan remek science fiction filmekben szerepelt már, mint a Gattaca vagy az Időhurok

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr58153342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása