Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Megérkezett a Hófehérke és a vadász folytatásának trailere Hófehérke nélkül

2015. november 21. - csak Porter

the-huntsman-2016-official-teaser.jpg

A Disney zseniális, amit az utóbbi években csinál: 2008 óta töretlen sikerrel építi képregényes Marvel-univerzumát, 2010-ben elindította a meséinek élőszereplős feldolgozásait hatalmas sikerrel, és miután megvették a LucasFilm-céget, 2015-től elkezdik bővíteni a Star Wars-univerzumot is. De maradjunk a második dolognál.

2010-ben hatalmasat robbantott és több mint egy milliárd bevételt hozott a Tim Burton rendezte Alice Csodaországban, 2012-ben a Hófehérke és a vadász majdnem 400 millió dollárt szedett össze, majd 2014-ben a Demóna közel 760 millió dollárt zsákmányolt világszerte. 2016-ban a Hófehérke és a vadász folytatása, A vadász és a jégkirálynő kerül bemutatásra és ahogy a címéből következtethetünk Hófehérke nélkül. Talán az első film forgatási botránya végett (Kristen Stewart és a házas rendező, Rupert Sander-viszony) se a főszereplő, se a rendező nem tér vissza, így Chris Hemsworth és Charlize Theron mellett Emily Bluntot és Jessica Chastaint üdvözölhetjük, míg az egyiket Theron jégkirálynő húgaként, másikat a vadász harcos barátnőjeként. A magyar mozikban 2016. április 21-én jön.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr538095292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása