Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Under the Skin - A megtestesült értelmetlenség!

2015. január 03. - Nikosssz

történet.pngEgy titokzatos utazás, egy nővel, akiről nem sokat tudunk, csak hogy embereket figyel, és csal egy sötét helyre, ahol fura dolgok történnek!

Vélemény.png
Őszintén szólva nem is tudom, miért néztem végig a filmet. Legszívesebben az első fél óra után kikapcsoltam volna. Talán csak Scarlett Johansson tartotta bennem az érzést, hogy a végére összejön valami ütős, értelmes fordulat. Ehelyett mindenféle ökörségekkel folytatódik a film! Szeretem az elvont filmeket is, de ez egyszerűen nem elvont és nem művészi, hanem felesleges. Halvány lila gőzöm sincs róla, hogy Scarlett miért vállalta el a szerepet, és hogy miért jóval olcsóbban, mint általában.

A film egy nőt hoz be a képbe, mindenféle felvezetés nélkül. Csak egy motoros kihozza őt a sötétből, és bevágja egy furgonba, amit későbbiekben már sajátjának tekint a csaj. Ezzel áll meg emberek mellett, és kér útba igazítást, aki mellé ült, azzal eljutnak egy helyre, ahol hátrasétálva főszereplőnk átsétál a talajon is, ami szintén csak fekete, míg az emberek, mintha vízbe sétálva merülnének el! Nagyjából ez a film, amiben aztán jönnek az olyan időhúzások, mikor nézhetünk egy darab süteményt egy percen keresztül, majd még pár percig azt, hogyan akarná megenni. Feleslegesen el lett nyújtva, sőt szerintem felesleges volt az egész filmet elkészíteni is! 

Ahogy a felvezetés is elmaradt, egy normális lezárást sem kapunk! Megjelenik még egyszer a motoros, de semmi! Vannak filmek amin el lehet gondolkodni, de ez nem olyan, mert nem ad semmi alapot, amire építhetnénk elméleteinket! Ez a ˝művészfilm˝ véleményem szerint messziről kerülendő! Még Scarlett meztelen teste sem éri meg azt a több mint másfél órányi szenvedést!

Pontok.pngimdb.png6,2/10sajat.png1,0/10Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr907037627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása