Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Török kezdőknek - Egyszerű, és nagyszerű!

2014. augusztus 12. - Nikosssz

történet.png
Lena élete nem fenékig tejfel, amiben döntő szerepet játszik az anyja. Az örök tinédzser mamája Dél-Kelet Ázsiába küldi nyaralni a lányát. A kaland a lehető legrosszabbul indul, amikor a török macsó, Cem Öztürk foglal helyet mellette a repülőgépen. És amikor Lena azt gondolja, hogy a dolgok nem is fordulhatnának rosszabbra, a gépnek kényszerleszállást kell végrehajtania a nyílt tengeren. Lena hamarosan egy lakatlan szigeten találja magát Cemmel, a mélyen vallásos húgával, Yagmurral és Costával, a dadogó göröggel.

Vélemény.png
A filmet baráti társaságban kezdtük el nézni, mivel egyenlő volt a férfi/nő arány, ezért is maradt ki az akciódús mozizás, és esett erre a választás. Aztán végül is kellemesen csalódtam a filmben. Azt, hogy miért kifejteném kicsit bővebben.
Elnézve a borítót, egy nyálas, csöpögős romantikus filmet vártam, de mint kiderült nem csak a két feltüntett szereplő köt ki a háttérben látható szigeten, ami már jó hír volt.  További pozitívum, hogy a film jobban rezgeti a humoros húrokat, mint a romantikusat, ezért nem kevés poénra lehet számítani, ami még helytálló is.

A filmet kivesézni nem nagyon lehetséges, mivel nekem csak pár szó jutott eszembe... Látni kell! Komolyabb indokot a szereplők sem adnak, és a vizuális orgia sem játszik szerepet. Egyszerűen csak leülünk megnézni, és a film sikeresen kikapcsol minket másfél órára. Természetesen mint minden filmnek ennek is vannak hibái, de ez sokkal jobban elnézhető, mint egy ismert stúdió ismert színészekkel kitöltött blockbustere.

A film után érdeklődve többször olvastam a sorozatról, amit nem láttam, és bár a film elég jó volt, nem fogok elkezdeni egy ilyen stílusú sorozatot. Semmi különösebb oka nincs ennek, csak egyszerűen ez így másfél órába sűrítve jött be, és ennyi.

Bár keveset írtam, ténylegesen ajánlom, barátnővel és haverokkal a megtekintést. Persze a kanbulikon inkább repkedjenek a golyók, és tapintható legyen a feszültség, de ha van egy lány is köztetek, akkor gondoljatok rá! :) Jó szórakozást! Pontok.pngimdb.png5,9/10sajat.png7,5/10Előzetes.pngonline.pngIDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr76598717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása