Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Medal of Honor (2010)

2014. július 29. - Lambert96

moh-wallpaper-2_656x369.jpg

történet.png

 A játék szeptember 11 eseményeit követő évben játszódik. Információra éhesen érkezünk meg egy kisebb faluba, ahol megtudjuk, hogy az ellenséges erők sokkal nagyobb számban képviseltetik magukat a környező hegyekben, mint az elsőre gondolták feljebbvalóink.

A történetben több fronton fogunk bevetésre indulni. Minden egység eltérő fegyverzettel és harcmodorral rendelkezik, kellően változatossá téve a feladatokat. A játék készítése során hangoztatták, hogy inkább egy valószerű eseményt próbálnak majd bemutatni, mintsem egy fiktív akciót.
Az igazat megvallva ez meg is látszik a történeten. Sajnos mérhetetlenül is rövidre sikerült, így a különböző csapatokban irányított karakterek nem igazán tudnak megmutatkozni.
A rövidség más tekintetben is megbélyegzi a játékot. A feladatok változatosak van túszszabadítás, csendben osonós szabotázs akció, mesterlövészes támogatás a csapattársaknak és még sorolhatnám.

Vélemény.png

A Medal of Honor kampánya keresi önmagát, nem lehet rámondani, hogy unatkoztam volna alatta, gyorsan eltelt az a pár óra, annak ellenére, hogy nem mutatott fel túlzottan maradandó élményeket. Egyelőre a játék keresi azt a járható utat, amin majd elindul, most csak kapkodott, hezitált.Medium nehézségen sem állít fel megoldhatatlan akadályokat. Az afganisztáni konfliktus háborús élménye nélkülözi az igazán durva jeleneteket, egy kezemen meg tudom számolni hányszor szaladt el velünk a ló. A játékban nincsenek új ötletek nagyon, kevés az olyan rész amit már más játékokban nem láttunk volna még. A játék nemtud sok mindent mutatni a multiplayer-ben sem. Csalódás , igazán kritikus érvek nélkül a Medal of Honor állta ugyan a lövéseket, de megrogyott - kérdés, hogy fel tud-e állni újból. Én hiszek benne.

maxresdefault.jpg

A következő Platformokra jelent meg:PC,XBOX360,PS3

Előzetes.png

 

 

Magyarítás letöltése: http://bakeronline.hu/download.php?view.119 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr286556681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása