Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Űrkamionosok (Space Truckers) - Csemege a 96-os évből!

2014. február 10. - Nikosssz

történet.png

Az idő sürgeti az űrkamion legénységét, így eltérnek a megszokott útvonaltól. Űrkalózok fogságába esnek, ráadásul a szállítmány is "életjelt ad magáról". Kezdetét veszi a halálos fogócska...

Vélemény.png

Régi DVD filmek közül ez akadt a kezembe, és úgy gondoltam, hogy esti filmnek megfelel. Nem tévedtem, mert egy estére bőven megérte, de azért nem egy nagy eresztés a film. Nem is vártam tőle sokat, talán épp ezért tudodd még úgyahogy lekötni is. A filmet Stuart Gordon rendezte, aki a hasonló stílusokat már sokszor képviselte, még ha nem is így egybe vegyítve. A vígjátékos leírás a filmre elég kemény, ugyanis pár poén van csak benne, és azok is csak amolyan időhúzás miatt voltak jelen szerintem. Viszont a feszes hangulat mellett jólesett fellélegezni néhány pillanat erejéig, egy mosollyal. 

Az akció része már annál inkább rendben volt, főként, ha tekintjük, hogy a film 1996-ból jött. Maga az elképzelés is elég merész volt akkoriban, és hát nem panaszkodhatom a képekre sem. Ami viszont totálisan nem jött át, az az egyik szereplő, mégpedig Debi Mazar, aki azóta már elég sok filmben játszott, és ott elfogadhatót is produkált. Ebben az alkotásban azonban csak az a jelenete volt nyerő, amikor a kalózkapitányt játszotta. Vele ellentétben Dennis Hopper nagyon jól alakított, és  több filmben is hozta ezt 2010-ig, ugyanis akkor sajnos meghalt.  A másik főszereplő, akivel meg voltam elégedve az Stephen Dorff aki szintén ott hagyta a kéznyomát pár nevezetesebb filmben. Szóval a színészek jók voltak, csak nem kellett volna elvakulniuk a készítőknek attól, hogy Debi melltartóban szaladgál!

Összesítve korához képest elég jó film, viszont senki ne várjon csodát! Esti filmnek megteszi! Jó szórakozást! :)Pontok.pngimdb.png5,1/10sajat.png5,0/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr985807945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása