Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Need For Speed Underground 2

2014. február 05. - DavidRawrr

Szeretsz játszani? Szereted a szép tuning autókat, a nagy sebességet, a nagy bejárható tereket? Akkor a te játékod az EA valaha kiadott legjobb Need For Speed-je!

Vélemény.png

Nos, arról hosszas vitát lehetne folytatni kinek melyik rész kiadása után halt meg az NFS széria. Személy szerint nekem az Undercover volt az utolsó jó rész. Ám az EA nem hülye, és évről évre dobja ki a biztos bevételt jelentő széria darabjait.. Az más tészta, hogy évről évre folytatja zuhanórepülését.

2004-ben jelent meg a már eleve jó Underground folytatása, és olyat hozott az autóversenyzős játékok világába amit addig egy játék se. Az Underground-ból átvette a tuningolást, ám ezt még tovább fejlesztette, még szélesebb körben spécizhettük fel a nem kevesebb, mint 31 autó valamelyikét. Ezek közt a kocsik közt van pár különlegesség, sőt még terepjáróval (pl. Hummer H2) is csapathatjuk Bayview (kitalált város) utcáin! Tuningolás esetén kapjuk a stíluspontokat, egészen 10-ig. Ezek álltal nyerhetünk szponzorokat, illetve plusz pénzt kaphatunk, ha egy dvd vagy magazin borítóján szerepel a kocsink. A szponzor adja meg azt is például, hogy hány versenyt kell nyernünk, hány borítón kell szerepelnünk.

Mint már említettem, a játékban a tuningolás széleskörű, ám Carrier módban a garázsunkban mindössze 6 autó fér el. (Viszont, ha jól csináljuk nem is lesz többre szükség, sőt kevesebb is elég!)

A térkép nagy, a lehetőség sok. SMS szolgáltatásban kapjuk meg az információkat boltokról, új alkatrészekről, ám a boltok helye nem mindig jelenik meg, ilyenkor nekünk kell megkeresni, és onnantól kezdve a térképen is látni fogjuk. GPS is van, ez elősegíti, hogy könnyen eltaláljunk oda ahova mennünk kell.

7 féle versenyen vehetünk részt. Körverseny, sprint, drag (gyorsulás), StreetX, URL és Outrun versenyek. Ezekből a StreetX, URL és Outrun versenyek jelentenek újdonságot.
StreetX esetében drift pályán történő körversenyről van szó. A lényeg egyszerű, győzz és légy ügyes a szűk kanyarok miatt. URL, ez tulajdonképpen egy liga, rendes versenypályán történik, és esetenként több fordulós is lehet. Pontokat kapunk, akinek a legtöbb az győzz. Outrun versenynél szabad kóborlásban hívhatunk ki egy az utcán lévő versenyzőt. Lényegében 300 méter távolságra kell jutnunk tőle. Az elől lévő versenyző mutatja az utat, a vesztes némi pénzt veszít, és amennyiben sok ilyet megnyerünk mindig kapunk új speciális alkatrészeket.

Van multiplayer lehetőség is, LAN-on, vagy interneten is lehet játszani.

Amit hiányolok, az a rendőrök... Ezért is bírom egy fokkal jobban a Most Wanted-et, Carbon-t illetve az Undercover-t!

Manapság mindig azt látjuk, hogy a játékosok várnak egy új, olyan szintű NFS-t mint az Underground 2. Igazuk van, a széria egyik, ha nem a legjobb darabja a mai napig!

Borító.png

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr475800541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása