Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

RED 2-azok nyugdíjas napok

2013. december 31. - Ágnesz11

történet.png

Frank Mosest (Bruce Willis), a visszavonult titkosügynököt megint utoléri a múltja. Mikor Frank egykori társa temetésére érkezik, az FBI már tárt karokkal várja őt. Egy rég elfeledett üggyel kapcsolatban hallgatnák ki, de nem sok sikerrel: Franket még azelőtt megszöktetik, hogy bármilyen hasznos információt kiszedtek volna belőle.
Marvin (John Malkovich) felbukkanásával világkörüli útra indul a profi duó, Sarah-val (Mary Louise Parker) kiegészülve. A cél: Párizs, Moszkva, London. Persze ez most nem a turistáskodás ideje. Terroristákkal, bérgyilkosokkal a nyomukban próbálják kideríteni, hogy miért akarja mindenki őket eltenni láb alól. A csapathoz a halálosan elegáns jó barát, Victoria (Helen Mirren) is csatlakozik. A félelmet nem ismerő ex-ügynökök terve: megmenteni a világot, és közben valahogy életben maradni. Mit nekik fegyveres túlerő, vagy nukleáris fenyegetés! A legjobbak sosem pihennek.Vélemény.png

2013 év eléggé elkényeztetett minket a filmek terén, aminek mi filmrajongók csak örülhetünk sok eredeti új ötlettel teli filmet láthattunk, de a folytatások se maradtak el. A RED eléggé egy megosztó film valakinek nagyon bejött valakinek kevésébe (nekem személy szerint nagyon tetszett.) Mivel elég szép bevételt hozott a konyhára így megcsinálták a második részt, amit idén mutattak be.

Sok olyan film van, aminél a második rész nem éri el azt a szintet, mint az első hát esetünkben ez nem így lett!:)

A RED2 egy igazán jó kis folytatás lett nem add semmivel többet, mint az elődje, de mégis szerethetőbb. A sztorit nem erőltettek túl itt sem kell túl sokat gondolkodni azon, hogy mi is lesz a vége, de nem is ezt várjuk el tőle.

Ami miatt én különösen vártam a filmet az a szereplő gárda, mivel aki meglesi, az láthatja, hogy nem kisebb nevek szerepelnek a főszereplők mellett, mint Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones, stb. Kíváncsi voltam, hogy mit hoznak, ki magukból egy ilyen akció-vígjátékban nem mondom azt, hogy hibátlanul teljesítették a feladatot, de azért nem fogjuk kikapcsolni a filmet.

Viccesebb lett, mint elődje vannak benne eltalált poénok, de akció jelenetekből lehetett volna több, de látványvilága azért nem lett rossz. Bruce ugye bár az első rész végén becsajozott, ebben a részben pedig már egy párt alkotnak, ez a szál egy kicsit túl lett erőltetve így Willis számomra nem tűnik már olyan tökösnek, mint az első részben,de így legalább a barátnők is hamarább rá vehetők hogy tekintsék meg:)

Összességében ez egy tényleg megosztó darab, de már csak a szereplők miatt is érdemes megnézni, tipikus „szerepel a filmben?:O akkor megnézem” és ha nincs mit nézni ebben a borongós téli időben, akkor ez tökéletes választás lesz.Pontok.pngimdb.png6,7sajat.png7.0Borító.pngElőzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr755718161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása