Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Fenevadak (Battledogs)

2013. december 10. - DavidRawrr

történet.png

Miután megharapta egy farkas, Donna Voorhees maga is farkassá változik és ámokfutásba kezd egy reptér várójában, több tucat embert változtatva át fenevaddá. A katonaságnak sikerül begyűjtenie a szörnyetegeket, de miközben az egyik tiszt a betegek megmentésén dolgozik, addig egy másiknak harcászati tervei vannak velük...

Vélemény.png

Ha a borító alapján kellene ítélnem, azt mondom, hogy lehetne jó a film! A trailert is sikerült úgy összevágniuk, hogy az ártatlan néző azt hiheti, hogy jó lesz a film! Ám már a film első másodperceiben kiderül, ez bizony nem lesz jó film!

Tipikus kezdés, sötétség, halk zene, majd egyből főcím illetve kiírják, hogy "The Asylum"! Ez az a rész, ahol, ha van esze az embernek kikapcsolja a filmet! Illetve tehet olyan hülye, hogy tovább nézi, mint ahogy én is tettem.

Természetesen a történet kiszámítható, nagyjából egy olyan átlag ember írhatta mint én! Az átvezetések.. Ja, olyan nincs, fogták egymás mögé dobálták a jeleneteket és csókolom. A dialógusok úgy ahogy elmennek, de csak nyögve-nyelősen.

A látványvilág már-már vicces! 2013-ban ez már szánalmas, nem is, hogy gyenge.

Színészekre is kár sok szót fecsérelni! Noname színész a többségük! Talán akiknek épphogy tetszett az alakítása az Craig Sheffer (Brian Hoffman) és Dennis Hayberts (Christopher Monning), de az övék sem volt jobb átlagosnál.

Nos, Asylum film... Nem ajánlom!

Pontok.png

imdb.png4.6/10

sajat.png3/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattinst ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr755684786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása