Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Tuti szajré (Empire State)

2013. december 02. - Nikosssz

történet.png

Amikor Chris-t nem veszik fel rendőrnek egy fiatalkori hülyesége miatt, beáll dolgozni egy pénzszállító céghez, az EMPIRE-hez. Az oda bevitt pénz minimálisan van őrizve. Pár kamera, és egy kutya. Egy balul elsült szállítmány után, Chris-nek a benti meló jut. Ő lesz a biztonsági őr. Vajon megtudja tartani a becsületét több 10 millió dollár mellett? Vélemény.pngBorító alapján nem csak a könyvet, de a filmet sem érdemes megítélni. Ugye jól láthatóan a szikla (Dwayne ˙Rock˙ Johnson) van a középpontban és mögötte Liam Hemsworth és Emma Roberts. Ennek ellenére viszont a másfél óra játékidőből szerintem 10 perc nem jut  Johnsonnak. Emma Roberts meg pár jelenettel szépíti meg csupán a filmet. A főbb szereplő ebből adódóan Liam, és haverját alakító Michael Angarano. 

A szereplők után rátérnék a film történetére. Az egész alapjában véve hülyeség. Ha már ennyire leszarják a biztonságot egy ilyen cégnél, akkor hogy nem lett mindennapos a betörés. A nyomozók hitelességét is vitatnám. Ha már gyanúsított lett Chris-ből, akkor semmi hivatalos cucc nem kell, csak úgy elnézik neki. Aztán a gyilkosság is fura volt. Az rendben, hogy megmentett egy emberi életet (nem is akár kiét), de semmi kihallgatás nem volt. 

Az egész film egy nagy katyvasz, amiben szerepel néha pár pillanatra egy-két nagyobb név. Valószínűleg az IMDb pontszám is csak ezek fejében lett ilyen, mert szerintem ez is erős túlzás a filmnek. Mindenki maga dönti el mit néz, de szerintem ezt nyugodt szívvel lehet kihagyni! Ha mégis erre esik a választásotok, akkor jó szórakozást hozzá!Pontok.pngimdb.png5,0/10sajat.png4,0/10Borító.pngElőzetes.png

online.pngIDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr255671915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása