Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Az elnök különgépe 2 - Halálos játszma (Air Force One is Down)

2013. november 14. - DavidRawrr

történet.png

Az amerikai elnök asszony Szerbiába tart a NATO-csatlakozással kapcsolatos tárgyalások megkezdésére. Az elnöki különgép azonban a Földközi-tengerbe zuhan. Ám az elnök már nincs a fedélzeten, mivel szerb terroristák elrabolták egy rémisztő és briliáns módon megtervezett emberrablási akció keretében, és azzal fenyegetőznek, hogy élő közvetítésben megölik, ha nem engedik azonnal szabadon Dragutin tábornokot.

Vélemény.png

Először felmerült bennem egy kérdés; miért, volt első rész? Aztán rájöttem, hogy volt bizony, csak nem mostanság, hanem több mint 15 éve. Harison Ford és Gary Oldman szereplésével. Nos, sajnos a mai folytatás filmeket elnézve jön a következő kérdés, minek bolygatni már ennyi idő után? És a kérdés jogos, mert ez a folytatás meg sem üti azt a szintet amit az első része hozott! Kapunk egy 180 perces (bizony) tömör kliséhalmot, ami egy átlagos 2 délután alatt leadható tvfilm.

Arra alapozom a kijelentésem, hogy a film így kezdődött "Az elnök különgépe 2 - Halálos játszma! Első rész!" Addig fel sem tűnt, hogy milyen hosszú. És a hosszához képest nem hozza a szintet! A történet unalmas, klisékkel teli. Ebben az évben már 3. alkalommal van veszélybe valamilyen formában az elnök. Semmi ötletesség benne, semmi újat, semmi egyedit nem mutat. Az átvezetések szintén nagyon rosszak, próbálják pörgőssé tenni a filmet, ám csak azt érték el, hogy egymás mögé dobált jelenetek, jelenet pillanatok vágódnak elénk a képernyőn. Dialógusok terén tapasztaltam egy kis pozitívumot!

A színészi munkáknál tűnik elő legjobban az átlagosság. Noname színészek, elunt alakítások. Senkit nem tudok igazán kiemelni, hogy ő a legjobb, mert nincs ilyen!

Több szót nem is pazarolnék rá! Átlagos, ha nagyon unatkozol és már nincs mit nézni, akkor talán elszórakoztathat!

Pontok.png

imdb.png5.8/10

sajat.png4/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr525633709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása