Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural (S09x06) -Heaven Can´t Wait

2013. november 13. - Nikosssz

Vélemény.png

Az elején bemutatott ˝THAN˝ részletek alapján, azt hihettük, hogy keményen belecsöppenünk az angyalok száműzetésébe. Tévedni emberi dolog, szokják mondani. Bár az epizód kötődik az angyalokhoz és a démonokhoz is valamiféle képen mégsem azt adta amit az imént említett jelenet után vártam.

Lényegében főként arról szól a rész, hogy Castiel aki éppen a Steve nevet viseli miképpen próbál beilleszkedni a társadalomba. Amit ugye az életből is jól tudhatunk, a jókkal mindig kitolnak. Erre Cas is rájön a részben, ugyanis csúnya átverést szenved meg, amely következménye ként hajszál híján meg is hal. A másik szál egy érdekes démon küzdelmet folytat. Abadon és Crowley vitáznak egyet, a pokol telefonján keresztül.

Dean és Sam szinte csak mellékszereplők ként vonulnak végig a 40 percen. Úgy értve, hogy a főbb szereplő inkább az angyalpalántánk és a pokol királyunk. Továbbá ott van még az eddig nem látott gonoszunk, aki valójában nem is gonosz, csak követ egy küldetést. Azonban a küldetés az emberekre hatva olyan hatást csinál, hogy mindent rózsaszínre fest. Nem szó szerint természetesen. 

Az egyetlen dolog ami számomra megválaszolatlan volt, az Crowley cselekvés sorozata az utolsó percekben. Ha valaki tudja mit csinált annak várom a véleményét! :) Jó szórakozást! :)online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr575632002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása