Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural (S09x05) - Dog Dean Afternoon

2013. november 07. - Nikosssz

Vélemény.png

Már az előzetes alapján látni lehetett, hogy ismét egy hatalmas részt hoztak össze a készítők. Erre azonban végképp nem gondoltam. Annyira humorosra vették az egész epizódot, hogy egész röhejes kis rész lett. Kellett ez? Naná, hogy kellett. Visszahozza egy kicsit a régebbi részek színvonalát. Azonban más nézetből elkezdtek nagyon a mesékre hajlani. Múltkor ugye Óz, most beszélő állatok. Legközelebb Godzillát várjuk, vagy Alice-t csodaországból?

A főgonoszunk jól beillett a karakterébe, és jól is hozta a szerepét. Őszintén szólva jól esett eltávolodni kicsit a démonoktól meg angyaloktól. Régen ezért is volt élet a sorozatbna, mert mindig újat mutattak. A 9. évaddal ismét fellendülést mutatnak a srácok. Remélem minden része ilyen állati lesz ezek után. Jó szórakozást! :)

online.pngMagyar felirattal ide kattintva! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr65620036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása