Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Thor: Sötét Világ (Thor: The Dark World) első ránézésre

2013. november 04. - DavidRawrr

történet.png

Thor a Föld és a Kilenc birodalom védelméért száll harcba egy eddig az árnyakban bujkáló ellenséggel, aki most magát az egész univerzumot akarja.
A Thor és A bosszúállók eseményeit követően, a Sötét világban Thor a világegyetem rendjéért harcol, eközben azonban egy ősi faj a bosszúra szomjazó Malekith vezetésével visszatér, hogy az egész univerzumot sötétségbe taszítsa. Még Odin és Asgard sem tud szembeszállni azzal az ellenséggel, akivel Thornak szembe kell néznie. Veszélyes úton indul el, mely során újra találkozik szerelmével, Jane Fosterrel, és fel kell áldoznia mindent, hogy megmentse a világot.

Vélemény.png

Most, hogy premier közelben van, kapott egy kis hype-ot a film. A Marvel csak úgy ontja magából a látványosabbnál látványosabb filmeket. Gondoljunk csak az Iron Man trilógiára, A bosszúállókra és jelen esetben a Thor-ra. Az előző rész eléggé ütősre sikeredett, így, ha már 2. rész, akkor elvárható, hogy ez még ütősebb, még akciódúsabb legyen!

Szerintem a történettel nincs probléma, sőt remek folytatása az előzőnek. Trailer alapján ez a rész is tartalmaz majd bőven akciót, fordulatokat. Látványvilágban szintén fejlődést veszek észre (de kérem, 2013-at írunk) szóval arra sem lehet majd panaszunk! Szereplők terén pedig megkapjuk a megszokottakat, és nincs is ezzel gond, kérdés mit fognak alakítani.(?)

Minden kiderül a vásznon! Én ott leszek!

Borító.png

Előzetes.png


A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr315614403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása