Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Serious Sam - The Second Encounter

2013. október 29. - DavidRawrr

történet.png

A The Second Encounter ott folytatódik ahol az első véget ért! Sam hajójába belerohan valami, és így lezuhan valahol Dél-Amerikában. NETRICSA kapcsolatba tud lépn ia hajó főszámítógépével, és kiderül, hogy csak a Szent Grál segítségével menekülhet meg. Ami messze van, nagyon messze...

Vélemény.png

Leszögezem, ez a játék nem a Serious Sam 2. része, hanem a 2001-ben kiadott Serious Sam - The First Encounter folytatása, kiegészítése!

2002. február 4.-én került a boltok polcaira, még mindig a Croteam fejlesztése és ugyan úgy a GOD Games adta ki. A motorja is megegyezik az elődjével. Akkor mégis mi változott?

Pár dolog!

A játék megújította a hangulatát azzal, hogy a helyszínek több kihívást, feladatot rejtenek. Láva tenger közepén ugrálni kőtömbökön, miközben szörnyek állják az utunkat, például. A helyszínek még mindig lenyűgözőek (itt is megemlíteném, hogy ne a mai játékokhoz mérve nézzük), és akad belőle jó pár. Kezdünk Dél-Amerikában, itt van 5 maja város, ezután jön Mezopotámia további 4 pályával, és végén Lengyelországban küzdhetünk a fenevadak ellen 3 pályán keresztül. Ez összesen 12, kevesebb mint az elődnél, ám jóval hosszabbak.

Szörnyek terén is kapunk újítást! Az elődnél 18 sima és 1 fő ellenség volt, itt kapunk 26 sima és 3 fő ellenséget! Logikusan minden lezáruló szakasz végén küzdhetünk a főellenségekkel. És továbbra sem kímélnek minket hisz olykor ezernyi csontváz tör elő a következő kanyarba.. És mi meg ott állunk egy puskával, vagy láncfűrésszel, ha nincs szerencsénk.

Ha már fegyverek, kapunk a 10 megszokott fegyver mellé 4 új fegyvert, mint példul a RAPTOR mesterlövészpuska.

Zenék, hangeffektek továbbra is sokat dobnak a játékon!

Multiplayer rész megmaradt co-op mód is van mint az elődnél!

Mai napig előveszem néha, és végig tolom, mert megunhatatlan! Az FPS műfaj kedvelőinek kötelező darab!

Íme az első pálya ízelítőként!

Borító.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr905605171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása