Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Odd Thomas - A halottlátó (Odd Thomas)

2013. október 24. - DavidRawrr

történet.png

Thomas átlagember lenne, de különleges képességekkel bír, beszélnek hozzá a halottak. A földöntúliak időnként arra kérik, segítsen igazságot szolgáltatni nekik. Thomas segítségére van ebben Pico Mundo rendőrfőnöke, Wyatt Porter, illetve a lány, akibe szerelmes, Stormy Llewellyn.

Vélemény.png

Úgy ültem le megnézni ezt a filmet, hogy életembe nem hallottam még róla (persze 2013-as, de értsétek jól)! A szereplők ismeretlenek voltak számomra, a történetet se igazán ismertem. Bár a címe mindent elárul! Nos végülis..

A történet maga tetszett. Bár nem új történet, de jól összerakták. Az átvezetések nem rosszak, ahogy a dialógusok is viszonylag jók. Bár néhol unott, összecsapott. Ám ez nem olyan gyakori így nem sokat vesz el az élvezeti értékéből a filmnek.

Szereplők alakítása pedig.. Tényleg ismeretlen volt számomra Anton Yelchin (Odd Thomas). Egyedül a Terminátor - A megváltás című filmet tudom a nevéhez kapcsolni. Jól alakított, sőt amilyen kis béna kisugárzása van jól is passzolt hozzá a szerep! Karakternél fogva tűnhetett kicsit unottnak, de az első 20 perc után rá lehet jönni, hogy Odd Thomas ilyen. Hisz a neve is ezt jelzi! Odd = fura. Addison Timlin (Stormy Llewellyn) hozzá illő párt alakított, tetszett az alakítása. Willem Dafoe (Pico Mundo) pedig feldobta az egészet, hisz szeretem, mint színészt!

És egy valamiben még jó a film! Remekül át tud verni! A végén! De ha elárulom, az már súlyos spoiler, szóval nézzétek meg, ha érdekel!

Szóval, szerintem korrekt kis film lett, amit a történet és a színészi alakítások feldobnak. Legalább 1x érdemes megnézni!

Pontok.png

imdb.png6.8/10

sajat.png8/10

Borító.png

Előzetes.png

online.png

Online megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr295597662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása