Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural (S09x02) - Devil May Cry

2013. október 16. - Nikosssz

Vélemény.png

Sokkal jobban tetszett nekem az aktuális rész mint az előző. A mostani a teremtmények másik fajtájába mászott bele. Ami annyit tesz, hogy Cass és az angyalok helyett, most viszontláthattuk Crowley-t, Abbadon-t és még pár démont. Az epizódok most még csak vázolják a helyzetet, de megcsillant a fény a szememben, amikor a vámpír gyerek beugrott. Megsúgnám, hogy ne örüljetek neki túlzottan, mert csak pár másodperc szerepe van. A többi lényről ennyi is lenne a részben. Az értékelendő, hogy rárepültek a sztorira, és nem pedig minden részben egymástól függetlenül gyilkolják, a lényeket, de néha kell olyan is.

Ami viszont hatalmasat dobott a részen (Igaz már az elejétől kezdve) az Dean hülye feje, és beszólásai. Amikor a szennyezett területen védekezni próbál az hatalmas. Aztán mikor Abbadonnal ˝társalog˝ is bedobja magát. Na de a végére azért csempésztek még egy kis drámát, amiben szintén Dean játsza a fő szerepet. 

Sam még nincs tisztában vele, mi is lapul benne, de van egy olyan érzésem, hogy nemsokára kiderül. Várjuk a következő részt? Jó szórakozást! :)

online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr505578608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása