Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Walking Dead (S04x01) - 30 Days Without an Accident

2013. október 14. - Nikosssz

Vélemény.png

Kezdett a nagysikerű horror-dráma zombi sorozat negyedik évada. Az évadnyitó elég korrekt volt. Volt pár durva helyzet, és volt ahol megint Rick-et láthattuk túl elérzékenyülni. Ezt szerintem nem kellett volna. Legalábbis biztos nem ilyen mértékben. Már már annyira idegesítő Rick, mint kedves kisfia. A részben szerencsére őt nem láttuk sokat, de épp elég volt. Aki viszont hozta a tőle elvárt színvonalat az Daryl. Őt nem csak a való életben rajongják, de a sorozatban is középpontot kapott, a rész alapján. A sztori vonal elég gyenge volt még, de be kell indulnia. Ahogy az epizód végén láthattuk a következő rész jóval pörgősebb lesz. 

A zombikra viszont nem szólhatok egy rossz szót sem. Kellő mennyiség is volt, és eléggé eltorzult arcok kreálva, hogy élethű legyen. Nagyon brutálisan voltak kivitelezve ezek a dolgok. 

Ami túlzást éreztem, az a tető-s jelenet volt. Enyhén hülye megoldás, hogy mindazodáig semmi gond nem volt, ám hirtelen minden rosszra fordul (Bocsi próbáltam spoiler nélkül leírni). Remélem a többi része már visszahozza a kívánt TWD szintet!

online.pngFeliratosan IDE KATTINTVA! 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr905568311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása