Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Tomorrow People (S01x01) - Pilot

2013. október 12. - Nikosssz

Vélemény.png

Ha Stephen Amell -nek bejött a Zöld íjász, akkor az unokatesója Robbie Amell is bepróbálkozott egy szuperhős sorozattal. A Holnap emberei c. futó sorozat nem régiben indult az első epizódjával. A történet szerint élnek köztünk különleges emberek, akik úgymond képesek csinálni a 3 T-t : Teleport, Telepátia és Telekinézis. Az egyik új tag azonban többre képes, hála apja génjeinek. A csapat a srác apját akarják felkutatni, de ez nélküle nem fog menni, ezért beszervezik. Van egy ellenséges csapat az Ultra, akinek a főnöke különleges viszonyban áll a már említett gyerekkel. (Nem írom le mert engem meglepett.) Elég érdekesnek ígérkezik. Még pár részig tuti maradok, és utána eldöntöm kasza vagy folytatás.

A többi szereplőt is ismerhetjük már pár sorozatból, és a rosszfiú általában hasonló kaliberű karakterek formál meg. Mindig a rossz oldalra választják. Ha a történet megfogott, akkor egy esélyt adjatok a sorozatnak, ha nem akkor ne is fogjatok bele! Jó szórakozást! :)online.pngIDE KATTINTVA FELIRATTAL!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr135563904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása