Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Arrow S02x01 - City of Heroes

2013. október 10. - Nikosssz

Vélemény.png

Kezdett a Zöld íjász is a második évadjával. Személy szerint meg vagyok elégedve a folytatással/kezdéssel. Szépen megoldották a folytatást, amiben az átvezetés hiányzik, de valószínűleg senkinek nem tartott sokáig kitalálni. Mivel próbálom spoilermentesen leírni, ezért a story-ról nem írnék sokat. A plusz szuperhős bevonása, nem biztos hogy jó ötlet volt. Majd kiderül. Roy a második évadban úgy tűnik jobban kiveszi a munka részét. Ennek örülök, mert szimpatikus szereplő és sok mindent eltudok képzelni jövőbeli alakításáról.

Stephen Amell aki ha nem csuklyát visel, akkor öltönyben láthatjuk. Ez persze eddig is így volt. Szerencsére a régi Oliver Queen-t kaptuk vissza. Thea és Laurel még midig nagyon idegesítőek. Főleg Laurel és a gondolkodása. Az új szereplő, aki Oliver-t majdnem megfosztja családja cégétől, elég szimpi. Meglátjuk mi lesz a szerepe.

A sorozat bővelkedik a folytatásban is az olyanokkal, hogy páran lőnek rájuk, de egy golyó sem talál. Ha ez az első évadban nem zavart itt sem fog. Jó szórakozást! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr935562543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása