Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Szex az ex után - (My Awkward Sexual Adventure)

2013. augusztus 12. - Nikosssz

történet.png

A túlzottan visszafogott könyvelőnek Jordan Abrams-nek (Jonas Chernick) nem csak a munkája, szexuális élete is unalmas. Erre un rá barátnője Rachel (Sarah Manninen) és szakít vele. Jordan ebben nem törődik bele bármire hajlandó, hogy visszaszerezze a lányt. Először legjobb barátjához fordul Dandak (Vik Sahay) aki hírhedt szerencsejátékos. Később találkozik a nagyvilági táncosnővel Juliaval (Emily Hampshire). Üzletet kötnek: Jordan segít neki anyagi gondjai megoldásában, Julia pedig bevezeti a szexuális játékok és kalandok rejtelmeibe.

Vélemény.png

Tipikus amerikai sablon filmnek mondanám ezt az alkotást, még ha amerika szomszédja, Kanada is csinálta. Azokra az elcsépelt koncepciókra amit ezerszer láthattunk ráhúztak egy kicsit erotikusabb borítót, és minimálisan meredekebb témát. A sztorinál elakad az egész, mert az egész annyira egyszerű és kiszámítható, hogy nem túl élvezetes a film. Persze mint minden filmben található pár ütősebb poén, és minimális újítások a történetben. Pl. a könyvelő-rúdtáncos párosítás nekem új volt.

Aztán térjünk át a szexjelenetekre. Ebben akad egy pár jelenet ami tipikusan azt az ˝Csak ne most nyissanak be rám a film közben!˝ érzést váltja ki belőlünk. Ezt köszönhetjük főként az eléggé ribis szerepet játszó Sarah Manninen-nek. Nem tetszett a karakter, de jól játszotta a HP-t!

Nagyon nem mutat semmi újat a film semmilyen téren, ezért erről sem szaporítanám tovább a szót. Ha egy tipikus amcsi lávsztorira vágytok, kis erotikával fűszerezve, akkor ez a nektek való film! :)

Pontok.pngimdb.png6,0/10
sajat.png6,0/10Borító.pngElőzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr315458316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása