Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Revolution - A folytatásról

2013. július 21. - Nikosssz

A Comic Con -nak hála sorban jöttek a jobbnál jobb sorozat bemutatók. Most a Revolutionhoz érkeztünk. A nézettség alapján mindenki kaszára számított az első évaddal. A készítők azonban bejelentették a 2. évadot.

Az első évad rövid jellemzése következik. Az egész világon elment az áram. Kaptunk a sorozatba pár medált ami körül néha működésbe léptek az elektronikus dolgok. Lassan, de biztosan minden kiderült. Miért ment el az áram, vissza lehet kapcsolni? Az évad végére megkaptuk a válaszokat, és az áramot. Plusz pár meglepit is. De akkor most mivel is lesz folytatva? Újra felépítik az U.S.A.-t?

A második évad ezen kívül is sok kérdést hoz magával. Az helyett, hogy a számat tépjem, tépjétek ti darabokra az előzetest!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr435417456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása