Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Eleven testek - Warm Bodies

2013. július 19. - bady262

Véleményem:

Szép napot kívánok minden kedves olvasónak !

Nos akkor kezdjünk neki is a filmnek. Első ránézésre az ember azt hinné hogy egy igen komoly horror filmet fog kapni ami tele van vérrel,  gusztustalannál  gusztustalanabb jelenetekkel. De akkor az ember egy nagyot téved. Hiába a félelmet keltő cím, a film mégis mást takar. Egy érdekes megközelítése egy zombis filmnek. Tiszta más szemszögből nézhessük a zombik felállását. Most bepillantást kaphatunk abba hogy mit is és hogy is gondolkoznak a zombik, mi hajtja őket. Bár egy kicsit irracionális ez így, de hát ez egy film. Egy próbát megér. A szereplő választás sem volt olyan rossz hiszen a két főszereplő nem más mint: Nicholas Hoult (R) aki még látható a ( X-Men - Az elsők,  Az óriásölő,  A titánok harca, Egy fiúról ...) és Teresa Palmer aki látható a ( Szerelem és becsület, A negyedik, A varázslótanonc,Átok 2 és még sok más filmben is). És még sok más remek szereplő is látható a filmben. Így hogy már sokan a szereplők közül láthatók voltak több jó filmben, lehet könnyebb volt a film megrendezése. Ahogy fejeb is írtam egy más megvilágítást kapott a Zombi téma, ami nem is sikeredett annyira rosszra, bár volt pár olyan érdekes dolog hogy lehet az hogy ajtót nyitnak, autót vezetnék és még egy pár dolog, ami elég meglepő volt számomra, de elfogadható volt számomra. Utána persze voltak olyanok is a filmben hogy lehetett látni hogy ez grafikai munka volt de elég rendesen főleg a mozgásukon a Csontiknak. Továbbá most nehogy azt hidjétek hogy most ez egy romantikus film van benne vér is egy kicsi és egy kis gusztustalanság de annyira nem vészes mint ahogy más filmekben ez meg figyelhető. A film magában nem volt olyan rossz a vége is érdekes volt és főleg az hogyan is győgyülnak ki a zombik a ˝betegségből˝, lehet egy ölelés meg is tenné a magáét. Minden esetre én nem próbálnám. Remélem kedvet kaptatok ehhez a filmhez, és kiváncsian várom mi a Ti véleményetek?

További kellemes napot kívánok és filmezést mindenkinek ! :)

Egy kis ízelítő

 

Történet:

Az apokaliptikus világ főhőse egy R nevű zombi, akit csak az éhség hajt. Egyik nap furcsa dolog történik vele. Egyik áldozatának megkapja az emlékeit és érzéseit. Az emlékeknek köszönhetően az áldozatának barátnője iránt érzéseket kezd táplálni. Mikor úgy dönt hogy megvédi a lányt, Juliet, olyan útra lép ami hatással lesz a zombi társadalomra is.


Nemzet:
amerikai
Stílus:
romantikus, horror
Magyar mozibemutató:
2013. április 11.
Amerikai bemutató:
2012. augusztus 10

IMDb értékelés: 7.0

 

Borító


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr625414199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása