Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Halálos iram (Fast and Furious)

2012. december 30. - Nikosssz

Vélemény:

A filmről általánosan: Ha nem vesszük figyelembe a fizika törvényeit, akkor egy élvezhető mozifilmet kapunk. Ha mindenáron a hibákat keresik akkor bele se kezdjenek! A nyitójelenettel folytatnám. Egy igencsak szokatlan módszeres rablással kezdenek, ami egy kicsit balul sül el. De nemgáz, Dom a hihetetlen nyugalmi állapotával kihozza a kocsit és Lettit a biztos halálból. Jöhet a zsákmányért kapott lóvé szétosztása, és a biztonság érdekében Dom szétoszlatja a bandát. Ezután Brian nyomozóként egy latinamerikai csávót üldöz L.A belvárosában.  További akciók során mind 2-en egy embert keresnek. Míg Dom holtan akarja látni, Brian cellába szeretné dugni. Mind2-en bejutnak az embereik közé, sofőrként. Hatalmas versenyek és az idővel való verseny következik. A szereplők mellett visszakapjuk a Skyline-t is , ami számomra szintén egy főszereplő lett. Sajnos ő elég csúnyán végzi. Szereplőkhöz csatlakozott a modell alkatú bűnőző szerepét játszó Gal Gadot. A végét nem írom le, hogy legyen miért megnéznetek. A zenékről pár szót ejtenék: A filmhez különös képpen passzol a laza latin zenék ritmusa. Szóval a következő esti szórakozás is megvan ezzel a filmmel! Jó szórakozást! :)

Tartalom:


Amikor a bűn visszahozza őket Los Angelesbe, a szökevény ex-fegyenc Dom Toretto és Brian O'Conner ügynök viszálya újból fellángol. Ám amikor egy közös ellenséggel találják szemben magukat, Dom és Brian kénytelenek megbízni egymásban, mert csak így lehet esélyük a túlélésre. És a halálos duó megtalálja a bosszú legjobb módját: nem ismernek lehetetlent a volán mögött, legyen szó akár kamionkonvojok kifosztásáról, akár hajmeresztő akciókról az alagútban.

IMDB pontszám: 6.5/10

Saját pontozás: 9.5/10

Borító:


Csatlakozzatok hozzánk FB-n is -IDE KATTINTVA!-

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr534987975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása