Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Hiénák (The Millionaire Tour)

2012. december 26. - Nikosssz

Vélemény:

Egész jó kis akcióthriller ez az alkotás. Alapból megfogott, hogy nem épp elcsépelt a sztori. Pár jelenetet feleslegesen húztak percekig, bár így jött ki 1 óra 20 percre a film, szóval nem túl hosszú. A költségvetés nem lett túl nagy érzésem szerint, de volt már példa rá, hogy kevés pénzből jót alkottak. Szerintem ez is sorolható ezek közé. Tele van meglepetésekkel, és vannak helyzetek , hogy már te sem tudod ki kivel van és ki hazudik. Mindenképpen ajánlanám egyszeri megnézésre.

Történet:

Casper (Dominic Monaghan) fényes nappal egy mit sem sejtő üzletembert rabol el társaival, hogy - gyorsan és egyszerűen - csökkentsék annak bankszámláját. Az átlagosnak indult napon a szerencsétlenül járt járókelőt ATM automaták során viszik végig, hogy ne legyen feltűnő a pénzveszteség - de lehet, hogy a gazfickók ezúttal nem a megfelelő embert szemelték ki áldozatnak. A trükkös történet alapja a 'millionaire tour', egy Latin-Amerikában elterjedt emberrablási akció.

Pontozás: 7/10

Borító:

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr764982534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása