Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bolondok aranya (Fool's Gold)

2012. december 17. - CSKJozsef

Vélemény:

Ki ne szeretné a jó vígjátékokat? Ki ne szeretné a kincskeresős filmeket? Sziporkázó poénok, jó történet, fordulatokban gazdag és meglepő. Aki ezt várja el egy jó filmtől az most megkapja! Gyönyörű szigeteken kutatják főhőseink az elveszett kincset és megtaláljak? Nézd meg majd megtudod, annyit garantálok hogy amit a film megnézésére töltesz időt, nem fogod sajnálni.

Tartalom:

Ben a világ legpechesebb kincsvadásza. A felesége, Tess belefáradt, hogy a férje házasságuk nyolc éve alatt sikertelenül hajszolta a Királynő Hozományaként elhíresült kincset, amely 1715 óta a tenger fenekén hever. A férjével és az álomkergetéssel való szakítás után Tess fedélzetmester lesz egy luxusjachton. Ugyanekkor Ben biztos nyomra bukkan. Jobb híján fellopódzik exneje új munkahelyére és megpróbálja rávenni Nigel Honeycutt-tot, az unatkozó iparmágnást, hogy együtt induljanak kincsvadászatra. Azt azonban nem köti az orrára, hogy nemcsak ők pályáznak a kincsre.

Poszter:


Értékelés:

9.8 / 10

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr834969336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása