Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Lorax (Lorax)

2012. december 16. - Nikosssz

Vélemény:


Nagyon szép kis animációról beszélünk. A célközönség gondolom főként a gyerekekre irányult, de mondanivalójával, a felnőtteknek is bátran ajánlom. A mese első felében a humor kapott nagyobb szerepet, míg a másikban megkaphatjuk a természetvédelem furcsa, de egyértelmű célzását. Az állatok nagyon aranyosak benne. A humoros jelenetek néha már, hangos nevetést is kiváltottak belőlem, ami nem kis szó. Az éneklő halacskák, és a flúgos kismackók tényleg a gyermekkoromba repítettet vissza. Azt kell, mondanom, a Gru alkotóiban most sem csalódtam. Egy szó mint száz,akár felnőtt vagy akár gyerek, ez a film garantáltan mosolyt csal az arcodra!

Történet:

A Lorax Dr. Seuss klasszikus meséjének animációs adaptációja, melyben egy fiú keresi azt az egyetlen dolgot, amivel belophatja magát álmai hölgyének szívébe. Ehhez azonban meg kell fejtenie a Lorax történetét. A Lorax egy zsémbes, mégis elbűvölő lény, aki azért harcol, hogy megvédje világát.

Pontozás: 10*

Borító:


Trailer:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr664969022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása