Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Bumeráng Kapitány is visszatér. Megvan a harmadik Szellemirtó. Bővült a Fekete Özvegy stábja. Vin Dieselből is Avatar lesz? Már írják az új Thomas Crown-ügyet.

2019. április 12. - csak Porter

suicide-squad-movie-boomerang-role.jpg

Viola Davis és Margot Robbie után a Jai Courtney által játszott Bumeráng Kapitány is vissza fog térni a The Suicide Squad-ban.

mckennagrace_77_web-axelmuench-final-copy.jpg

Harmadik főszereplőként Mckenna Grace (A tehetség) is csatlakozott a készülő Szellemirtók 3-ba, mint Carrie Coon filmbeli lánya és Finn Wolfhard testvére.

black-widow-movie.jpg

Szépen alakul a Fekete Özvegy színészgárdája is: Scarlett Johansson mellé Rachel Weisz, David Harbour (Hellboy), Florence Pugh (Családi bunyó) és O.T. Fagbenle (A szolgálólány meséje) érkezett. A forgatást elvileg júniusban kezdik.

vin-diesel-avatar-1280x720.jpg

Vin Diesel az Instagrammján ejtette el James Cameron mellett és az Avatar díszlete előtt, hogy valószínűleg ő is benne lesz valamelyik folytatásban.

1291809_mosul_807161.jpg

Az MGM stúdió Matthew Michael Carnahan-t (A királyság, Z világháború) szerződtette le A Thomas Crown-ügy remake forgatókönyvének megírására. A címszerepre még mindig Michael B. Jordan az esélyes.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8614739403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása