Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Előbb láthatjuk a Bosszúállók 4-et. Megvan Joker anyja? Jó kezekbe A sárkány közbelép remake? Még egy ütős név a Top Gun 2-höz. Nem mutatják be mozikba a Mauglit.

2018. július 31. - csak Porter

avengers-4-cap-chris-evans-ant-man-laughing.jpg

A Disney stúdió előrébb hozta a Bosszúállók: Végtelen háború folytatásának bemutatóját 2019. április 25-ére, azaz másfél hónappal a Marvel Kapitány után nézhetjük az eddigi Marvel-filmek záródarabját.

frances_conroy_2.jpg

Frances Conroy (Egy asszony illata) játszhatja el a címszereplő édesanyját a Joker-ben. Elvileg fontosabb szerepről van szó.

enter_the_dragon.jpg

A Warner stúdió remaket készít Bruce Lee utolsó filmjéből, A sárkány közbelép-ből, aminek rendezői székébe David Leitch-et szeretnék meggyőzni. 

7-jennifer-connelly_w710_h473_2x.jpg

Jennifer Connelly-vel tárgyalnak egy esetleges szerep végett a Top Gun: Maverick-be

5b03bca066380maugli.jpg

A Warner stúdió eladta a Netflixnek az Andy Serkis által rendezett Maugli terjesztési jogait, így több, mint valószínű, hogy nem kerül mozikba a film.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9314152357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása