Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Két Star Trek-film is készül. Mégsem ez lesz az új Cloverfield-film. Oscar-díjas színész az új Taika Waititi-filmben. Nic Cage visszavonul? Készül a Csibefutam 2.

2018. április 30. - csak Porter

star-trek-2009.jpg

A Paramount stúdió főnöke szerint nem egy, hanem egyszerre két Star Trek-filmen is dolgoznak. Az egyik a Star Trek: Mindenen túl folytatása lesz, amiben elvileg Kirk kapitánynak és csapatának vissza kell utaznia az időben, hogy segítséget kérjenek az idősebb Kirk-től (Chris Hemsworth). A rendezői székbe S.J. Clarkson-t (Orange is a New Black, Jessica Jones) pletykálják.

maxresdefault_106.jpg

J.J. Abrams elárulta, hogy az eddig negyedik Cloverfield-filmnek hitt Overlord-nak mégsem lesz köze az univerzumnak, önálló filmként fog funkcionálni. Valamint, hogy ez lesz a stúdiója (Bad Robot) első R-besorolású alkotása, amiben nem fogják vissza magukat. 

sam_rockwell_golden_globes_0.jpg

Taika Waititi új filmjének a Jojo Rabbit egyik fontosabb szerepére a friss Oscar-díjas Sam Rockwell-t sikerült megszerezni. Ő fogja alakítani a Hitlerjugend-táborvezető századost.

cage.jpg

Nicolas Cage egy interjúban elárulta, hogy pár éven belül fel szeretne hagyni a színészettel, hogy inkább a rendezésre fókuszáljon. Az utóbbi 10 évét elnézve, lehet, jobban járunk.

chicken_run_ad1.jpg

Folytatást kap a Csibefutam című 2000-ben készült stop-motion mesefilm. A második részt is Karey Kirkpatrick és John O'Farrell fogja írni, a rendezéssel pedig Sam Fell-t (ParaNorman) bízták meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr813833026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása