Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Logan Lucky - A tuti balhé - Tolvajkodjunk össze egy kis dellát!

2017. szeptember 14. - Nikosssz

˝Az összes twitterzet nyomatom!˝

Steven Soderbergh
visszatért a rabláshoz, és ehhez a projekthez nem kis neveket szerzett meg magának. A szereplők, valószínűleg egy Ocean´s 11/12/13 kaliberű filmet képzeltek el. Vajon lett olyan jó a végeredmény, hogy ezekhez a filmekhez hasonlítsuk? Az én válaszom egy egyértelmű igen! Míg a fent említett trilógia, inkább a lassú stratégiai szálat viszi, a Logan Luckyban csinálják a rablást és nem tervezik. Mindehhez hozzáadjuk a humort és a színészeket, akkor már érthető is a biztató értékelés a kritikusoktól (imdb-7,4  , Rottentomatoes - 92%).


A neves színészek következnek, akiket feljebb említettem. Channing Tatum remekül illik a főszerepbe. Egy alapból kedvelhető színész akit már rengeteg akció filmben, de romantikus drámában is láthattunk. Mondhatni, hogy tényleg minden jól áll neki. Kylo Ren  akarom mondani Adam Driver is belepasszol a filmbe, és nyújt kiváló játékot! Riley Keough az utolsó Logan testvér (Nem, nem Farkasé (Rozsomák)), a kihívó öltözködése nélkül is kellene a filmbe, de ennek hála csak élvezetesebb a képen eltöltött ideje. Ott van még a mi 007-es ügynökünk, Daniel Craig, aki a film kedvéért kibújt eddigi komor szerepeiből és megpróbálta viccesebbre venni a figurát. Sikerült neki, és a haját még Eminem is irigyelheti. Seth MacFarlane túl kevés játékidőt kapott, de abban remekel.


A suttyók filmjét a jó poénokon kívül a zenék tették még élvezetesebbé. Remek hangulatot adtak az aláfestések, mindig akkor csendült fel egy-egy dal amikor kellett neki. Egyszerűen zseniális volt. A hab a tortán mégis a lázadás során emlegetett Trónok harca utalás/párbeszéd volt. Aki ismeri a sorozatot egy emberként nevetett fel az amúgy nem túl zsúfolt moziban. Ennek oka sajnos az, ha nem áldoznak több milliót egy-egy film marketingjére, akkor az emberek átsiklanak felette és kihagyják az amúgy brutáljó filmeket.
Az én értékelésem egy erős 7,5


A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7312804604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása