Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Jópofa komikussal bővült a Ready Player One stábja

2016. június 03. - csak Porter

readyplayerone-audiobookcover_1.jpg

Ernest Cline 2011-es, nagy sikernek örvendő könyvéből forgat adaptációt Steven Spielberg, Eric Eason és Zak Penn (Ellenséges terület, Zéró gyanúsított) forgatókönyvéből. Eddig is már tehetségesebbnél tehetségesebb színészek csatlakoztak a filmhez, többek között Tye Sheridan (Mud), Olivia Cooke (Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni), Ben Mendelsohn (Animal Kingdom), Simon Pegg (Star Trek) és a friss Oscar-díjas Mark Rylance (Kémek hídja). 

Most pedig T.J. Millert jelentették be az i-R0k nevezetű karakter eljátszására, aki egy idegesítő netes troll lesz a filmben. Miller a Cloverfield nevű nagysikerű sci-fiben tűnt fel előszőr, majd olyan vígjátékokban szerepelt, mint A verda horda, a Túl jó nő a csajom, vagy a Felhangolva, de mostanság a tévé képernyőjén is látható az HBO-s Szilícium-völgy című sorozatban, valamint legutóbb Deadpool haverjaként tűnt fel. 

tj-miller-official-high-res.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr888773738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása